Afla daca PC-ul tau poate rula Diablo 3!

Report
blog

Jocurile Blizzard sunt bine cunoscute pentru stilul lor cartoonish, focusarea pe designul magnific al caracterelor si al nivelelor. Cateodata, gamerii cred ca le va merge pe PC-uri orice joc Blizzard, netinand cont de componentele PC-urilor ( vei vedea in forumuri o groaza de discutii pe aceasta tema).

Asadar, vrei sa stii daca PC-ul tau poate rula Diablo 3?

Analizeaza cerintele oficiale ale jocului

Prima si prima data trebuie sa te uiti la recomandarile Blizzard. Acestea sunt recomandarile oficiale de sistem (nu cele minime). Vei vedea in printscreenul de mai jos ce ar trebui sa aiba PC-ul tau pentru a functiona jocul Blizzard Diablo 3.

Aceste cerinte sunt mai exagerate decat jucatorii si-au putut imagna.

Este posibil sa fii putin confuz in legatura cu aplicarea cerintelor video, daca ai o placa video de ultima generatie. Dupa cateva cautari, s-a tras concluzia ca un GeForce260 este aproape egal cu un GTX 560Ti si un Radeon HD 4870 este aproape egal cu un Radeon HD 6770. Ambele placi pot suporta Diablo 3 la o rezolutie mare de 1650x1080 sau chiar mai mult.

Tabelul din printscreen-ul publicat de Blizzard nu iti explica cum va suporta jocul laptopul tau.

Nu ar trebui sa intampini nici o problema daca ai un sistem cu un procesor Intel Core sau AMD A-series APU.

Majoritatea laptopurilor au componentele grafice slabute fata de cele de pe PC-uri, insa daca ai o placa Nvidia GT 630M, este posibil sa rulezi jocul la o rezolutie destul de buna. Insa mai bine ar fi un Nvidia GT 640M sau Radeon HD 6630M.

Pentru a rula Diablo 3 la o rezolutie a ecranului de 1080 in detalii bine definite, va trebui sa iti cumperi un laptop dedicat gamingului.

Problema Internetului

Crezi ca daca ai un CPU si GPU care se incadreaza in cerinte, iti va rula Diablo3 foarte usor? Este posibil, insa exista o problema extra de care trebui sa te interezei, si anume, conexiunea la internet. Jocul necesita o conexiune constanta chiar daca joci pe single player. Portiuni mari din joc se bazeaza pe comunicarea cu serverele Blizzard pentru a merge ok. Daca nu ai o conexiune la internet, inseamnea ca nu te poti loga, ceea ce duce la faptul ca nu te poti juca :).

Ca majoritatea jocurilor de acest gen, Diablo 3 este un consumator mare de banda si necesita o calitate superioara a conexiunii cu internetul.

Daca te conectezi de acasa prin cablu, cel mai probabil nu vei avea nici o problema. Daca vei intampina dificultati, uita-te la setarile de firewall si ar trebui sa faci un test de viteza a conexiunii cu internetul. O conexiune inceata iti va crea probleme, si ar trebui sa iti suni providerul de internet.

Sper ca ti-au fost de ajutor aceste informatii si ca te-au ajutat sa rulezi Diablo 3 pe PC-ul tau.

Sursa: makeuseof

nerezolvat
Sfaturi IT 11 Iun 2012 09:06:05 2 raspunsuri 754 vizualizari

Raspunsuri ( 2 )

  • razvyyr
   0
   11 Iun 2012 23:00:29

   Imi puteti da o adresa unde va pot trimite configuratia pe care o am si sa-mi spune ti daca imi pot cumpara jocul cu aceaasta configuratie.

  • mugurel
   0
   24 Noi 2012 21:50:25

   e compatibil cu diablo 3?

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.