Afla cum poti scapa de notificarile Facebook sau de alte chestii enervante pe care nu doresti sa le vezi!

Report
blog
De obicei ma enervez atunci cand trebuie sa vad pe wall-ul meu de pe Facebook o gramada de notificari care nu ma intereseaza sau sa vad cum unele persoane joaca nu stiu ce jocuri stupide sau dau share la niste poze oribile. De aceea m-am hotarat sa va impartasesc masurile pe care le puteti lua, in cazul in care si pe voi va streseaza aceste lucruri.  

Scapa de notificarile nedorite

  Pentru a vedea setarile notificarilor, mergi la sageata din coltul dreapta sus a paginii Facebook, da click pe aceasta si selecteaza Account Settings din meniul ce va aparea. Dupa care vei vedea in meniul din partea stanga "Notifications". Da click pe acest buton si vei vedea o gramada de setari. Daca vrei, foarte simplu sa minimizezi numarul de notificari cu un singur click, poti selecta sa primesti doar update-urile cele mai importante: De asemenea, poti sa alegi dintr-o lista impartita pe sectiuni, ce notificari sa primesti. Poti alege ce aplicatii pe care le ai instalate sa iti trimita emailuri, ce actiuni merita ca tu sa primesti email de notificare etc.   Spre exemplu, poate ca tu vrei sa stii atunci cand cineva comenteaza la un link pe care tu l-ai postat. Atunci te poti duce foarte usor in sectiunea Links si sa bifezi ce notificari doresti sa primesti: atunci cand cineva comenteaza la un link postat de tine, atunci cand cineva comenteaza la un link la care tu ai comentat deja sau atunci cand cineva a share-uit linkul postat de tine. Asadar, debifeaza acele notificari care te enerveaza si nu uita sa salvezi modificarile facute.    

Curata-ti wall-ul de postarile enervante ale aplicatiilor sau ale unor persoane

Daca vezi ceva ce nu iti place pe wall-ul tau Facebook, da click pe sageata din dreapta postului si alege optiunea "Hide...". Prin aceasta optiune vei putea opta fie pentru a ascunde toate postarile de la aceasta aplicatie/persoana. Daca ai ascuns persoane sau aplicatii pe care acum le-ai dori sa le vezi postarile, trebuie doar sa dai click pe butonul "Edit" din partea stanga a iconului "News Feed" situat in partea stanga a wall-ului.   Dand click pe acest buton, se va afisa o lista cu toate persoanele si aplicatiile ascunse de tine. Pentru a le afisa din nou pe wall-ul tau trebuie sa dai click pe crucea de langa persoana/aplicatia dorita. Nu uita sa dai click pe butonul "Save".    

Ce alte lucruri te enerveaza la Facebook?

Sursa foto: makeuseof.com
nerezolvat
Sfaturi IT 19 Sep 2012 10:57:06 0 raspunsuri 1646 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.