Afla cum poti sa share-uiesti fisiere intre dispozitivele cu Android prin WiFi!

Report
blog

Multe persoane se lovesc de problema transferului de date intre dispozitivele mobile cu Android. Insa, acum, exista o aplicatie de filesharing prin WiFi pentru dispozitivele cu Android, denumita: AnySend.

Cu o interfata foarte usor de utilizat si cu o configurare minimala, aplicatia iti permite transferul imediat de date prin wireless intre doua dispozitive cu Android care sunt conectate la aceeasi retea WiFi.

Transferul de fisiere prin aplicatia AnySend se face direct dintr-un dispozitiv in altul, nu cum fac alte aplicatii ce trimit linkuri de download, in timp ce continutul fisierelor este stocat pe vreun server.

Dupa ce aplicatia este instalata, aceasta detecteaza toate dispozitivele cu Android ce ruleaza AnySend si te va lasa foarte usor sa trimiti fisiere unui alt dispozitiv din cateva miscari. Aplicatia suporta rularea in background si te notifica prin sunet/vibratie si o bara de progres, atunci cand primesti fisiere noi.

[caption id="attachment_4260" align="alignnone" width="350" caption="AnySend interfata principala"][/caption]

O caracteristica faina a acestei aplicatii este faptul ca poti salva intr-o lista toti userii cu care te-ai conectat pana acum si ai incredere in ei. Daca acesti useri iti vor trimite vreun fisier tu le vei primi automat, fara sa fii intrebat inainte daca esti de acord sa accepti acest transfer.

Pe ecranul de home al aplicatiei vei putea vedea lista de dispozitive detectate.

Daca vrei sa transferi fisiere, va trebui pur si simplu sa selectezi numele dispozitivul din aceasta lista (trebuie sa atingi numele dispozitivului din lista). Din meniul “file sharing” selectezi categoria de continut preferata, navighezi catre fisierul dorit si il selectezi. Odata selectat, dispozitivul destinatar va primi o notificare cu o optiune aditionala prin care persoana sa poata adauga userul la lista de useri in care are incredere.

Dupa ce fisierul incepe sa fie transferat, aplicatia te tine la curent cu acest progres chiar din interfata principala. Pentru a vedea lista cu toate fisierele primite, apasa butonul din coltul din stanga interfetei principale al aplicatiei. Fisierele primite prin aceasta aplicatie sunt pastrate in folderul anysend de pe cardul SD al dispozitivului tau mobil. Atingand titlul unui fisier transferat, il potideschide imediat printr-o aplicatia compatibila.

Din setarile principale ale aplicatiei (Menu->Settings), poti seta un nume si o poza de profil pentru userul dispozitivului tau, poti administra lista de useri in care ai incredere si poti customiza setarile notificarilor.

[caption id="attachment_4261" align="alignnone" width="350" caption="AnySend transfer fisiere si setari"][/caption]

In concluzie, transferul fisierelor intre dispozitivele cu Android (fara a tine cont de marimea sau tipul fisierului) este acum atat de usor si totul este posibil cu ajutorul aplicatiei AnySend.

AnySend este disponibila in Magazinul Google Play, gratuit!

Downloadeaza aplicatia AnySend

nerezolvat
Sfaturi IT 01 Iun 2012 15:52:10 0 raspunsuri 950 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.