Afla cum poti accesa email-urile atunci cand Gmail-ul este cazut

Report
blog

O multime de utilizatori au avut probleme ieri in a accesa email-urile pe Gmail.com. Caderile de acest gen nu ar trebui sa ne incomodeze de acum inainte , pentru ca exista cateva metode prin care putem depasi aceasta problema:

Acceseaza Gmail prin alte modalitati

Daca interfata Gmail a cazut si nu poti vedea elementele de grafica cu care te-ai obisnuit, nu inseamna ca Gmail a cazut de tot. Poti continua sa iti accesezi contul folosind una din interfetele alternative, care de multe ori sunt inca accesibile atunci cand interfata normala a cazut.

 

Incearca interfata "Plain HTML"

Ar fi bine sa salvezi in bookmark-uri linkul catre interfata "Plain HTML" a Gmail-ului (sau poti salva in bookmarkuri acest articol), astfel incat, atunci cand vor mai exista probleme cu interfata normala a Gmail-ului vei putea accesa rapid interfata alternativa, ce-i drept mai saracacioasa in grafica, dar iti vei face treaba cu ea.

   

Foloseste modul "Safe Mode"

Daca folosesti diverse caracteristici din Gmail Labs, vei observa in anumite momente ca unele dintre acestea vor intra in conflict cu altele sau unele caracteristici ar putea cauza ca Gmail-ul sa nu mai functioneze. Poti folosi http://mail.google.com/mail/?labs=0, linkul catre modul "Safe Mode" pentru a dezactiva toate caracteristicile din Labs.

Foloseste versiunea de mobil

Poti accesa versiunile de Gmail pentru mobil direct de pe calculatorul tau, chiar daca interfata este foarte simpla si nu contine toate optiunile cu care te-ai obisnuit. Versiunea de mobil poate fi accesata de aici.

   

Foloseste Gmail-ul Offline

Vei putea sa accesezi toate emailuri primite sau trimise offline, astfel vei continua sa foloseti Gmail-ul normal, insa nu vei putea trimite email-uri.
 

Acceseaza Gmail-ul prin IMAP / POP3

In timpul ultimei caderi a Gmail-ului, IMAP si POP3 nu au fost afectate deloc, astfel utilizatorii au putut sa foloseasca clientul de desktop sau de mobil pentru a accesa emailurile, si nu numai. Se puteau chiar trimite si primi emailuri. Pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme atunci cand va mai cadea Gmail-ul ar fi o idee buna sa iti instalezi Thunderbird si sa setezi contul de Gmail in el.
[adsense]

Pregateste-te pentru urmatoarea cadere

In orice situatie - Gmail-ul cade sau chiar conexiunea la internet se intrerupe - o idee buna ar fi sa faci un backup al emailurilor tale. Poti folosi Thunderbird cu accesul POP sau creeaza un backup cu Fetchmail in Windows sau Getmail in Linux sau chiar instrumentul pentru backup de la Gmail sau chiar Google Groups pentru a face un backup intregului tau cont Gmail.

 

Tu ce solutie ai gasit atunci cand Gmail-ul nu mai functioneaza?

 
nerezolvat
Sfaturi IT 18 Apr 2012 10:10:21 0 raspunsuri 696 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.