Afla care este cel mai tare player video/audio gratuit pentru Android!

Report
blog
Utilizatorii de Android pot alege din mai multe aplicatii de calitate de redare video pentru a se bucura cu adevarat de muzica lor favorita si de videoclipurile de pe dispozitivele lor mobile. Insa, doar una mi-a atras atentia in mod special, si anume, MoboPlayer, care nu numai ca este foarte bogata in grafica, ci mai are si o gramada de optiuni. Iti voi arata pe parcursul acestui articol, cat de impresionante sunt caracteristicile acestui player video. Merita mentionat aici, modul prin care ultimul update al aplicatiei a facut ca aceasta sa se integreze perfect cu stilul smartphone-ului Samsung Galaxy S III ce prezinta capacitatea ferestrelor oricarei aplicatii de a putea fi repozitionata si rezimensionata. Astfel, aceasta caracteristica a playerului te va ajuta sa te bucuri de filmele tale preferate vizualizandu-le deasupra oricarei ferestre deschise, chiar si a homescreen-ului.     Mai jos ai o lista cu toate caracteristicile acestui player video/audio:  
 1. MoboPlayer suporta aproape orice fisier audio si video, cum ar fi: AVI, MKV, FLV, WMV, MP4, MOV, MPV, 3GP, MP3, WMA, OGG, VOB si multe altele.
 2. Poti alege din o multime de codecuri externe care sa se potriveasca cerintelor procesorului tau.
 3. Playerul suporta subtitrari in formate SAA, SRT si ASS.
 4. MoboPlayer detine o libraria media extraordinara din punct de vedere vizual, cu optiunea de a schimba din vizualizarea unei simple liste intr-o vizualizare a galeriei in 3D.
 5. Aplicatia contine un file explorer dublu care poate fi folosit in ladscape pe smartphone si pe tableta.
 6. Suporta multiple stream-uri audio si de asemenea, si multiple subtitrari
 7. Are optiunea prin care poti vizualiza fisierele ascunse din libraria media
 8. Poti seta un director media default si ai optiunea de a specifica ce tipuri de fisiere sa scaneze aplicatia.
 9. Controlul volumului si a nivelelor de luminozitate este bazat pe gesturi, precum si modul in care vrei sa sari la o anumita pozitie in film.
 10. Poti utiliza optiunea "volume rocker" pentru a controla nivelele volumului si a redarii audio/video
 11. O singura atingere controleaza blocarea ecranului video, redimensionarea si selectarea dintre decodarea hardware/software
 12. Rezumarea redarii video se face automat, playerul stiind ultima pozitie din cadrul fisierului vizualizat si de asemenea, suporta redare video/audio continua a fisierelor de acelasi tip.
 13. Are optiunea de customiza playlisturi, backgroundul aplicatiei, setarile subtitrarilor.
 14. Playerul suporta streaming video prin protocoale HTTP si RTSP.
 15. Pentru fiecare fisier ai optiunea de a il revizualiza, redenumi si sterge, poti sa ii vezi proprietatile, il poti adauga la un playlist sau ii poti seta modul default pentru deconding.
 16. Pe ecran vei vedea mereu indicatorul de timp si nivelul bateriei.
 17. Caracteristica video de tip pop0-up care te lasa sa schimbi instantaneu din full-screen in fereastra "plutitoare" pentru ca tu sa poti utiliza celelalte aplicatii ale dispozitivului fara a intrerupe redarea video.
  Pentru a trece la modul de vizualizare in fereastra trebuie sa apesi butonul home in timp ce vezi filmele in full-screen. Pentru a vedea iar filmul in full-screen va trebui sa apesi iconul aplicatiei. Pentru a pune pauza redarii video, executa o atingere dubla oriunde in mijlocul ferestrei, iar daca vrei sa repozitionezi fereastra, tine degetul apasat pe ea si mut-o oriunde vrei pe ecran.     Playerul MoboPlayer acopera cam toate necesitatile unui utilizator de Android care doreste un player video/audio bun. Stiu ca s-ar mai putea lucra la unele aspecte vizuale, insa unei astfel de aplicatie gratuita nu avem ce sa ii reprosam.  

Acest player chiar ar avea sansa sa devina un player default de redare video/audio pentru Android! Tu ce zici?

  Downloadeaza Playerul MoboPlayer pentru Android   Sursa:addictivetips.com  
nerezolvat
Sfaturi IT 03 Aug 2012 09:28:12 0 raspunsuri 2357 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.