Afla care este cea mai tare aplicatie prin care iti poti administra smartphone-ul tau cu Android direct de pe PC!

Report
blog

Dispozitivele noastre cu Android contin o groaza de informatii adunate de-a lungul timpului si cateodata ne-ar fi de folos sa le putem transfera pe calculator pentru a le putea manipula mult mai usor, sau pur si simplu sa le facem un backup.

Dupa multi ani, a aparut in sfarsit o aplicatie ce merita toate felicitarile noastre! Aplicatia se numeste Moborobo si este companionul perfect al dispozitivului tau cu Android. Moborobo este solutia extraordinara pentru a-ti administra orice de pe smartphoneul tau direct de pe PC.    

Instalarea

Instalarea acestei aplicatii este foarte simpla. Va trebui sa intri pe aceasta pagina pentru a downloada Moborobo pe calculatorul tau cu Windows si apoi sa lansezi wizardul de setup. Odata cu rularea aplicatiei, va trebui sa conectezi dispozitivul tau cu Android la PC prin cablul USB. Te rog verifica mai intai sa ai optiunea "USB debugging" activata (enabled) inainte de a conecta dispozitivul. Dupa acest pas, Moborobo va incerca sa downloadeze si sa instaleze un driver pentru Android pentru a putea realia comunicarea cu dispozitivul.

Normal acest pas ar trebui sa mearga foarte bine, insa daca nu se realizeaza aceasta comunicare, va trebui sa instalezi "Mobo Daemon" pe dispozitivul tau cu Android(ai aici linkul de unde il poti instala). Odata ce daemonul s-a instalat, lanseaza-l pentru a primi un cod de verificare. Dupa ce introduci acest cod in aplicatie, PC-ul si dispozitivul ar trebui sa se "cupleze" ( trebuie sa folosesti reteaua wireless transmisa de routerul tau, la care este conectat si PC-ul).    

Tab-ul Home

[caption id="attachment_4302" align="alignnone" width="350" caption="tab Home"][/caption] Dupa ce comunicarea dintre PC si dispozitiv a fost realizata cu succes, iti va aparea aceasta fereastra cu o gramada de informatii si statistici despre dispozitivul tau.    

Tab-ul Data

  [caption id="attachment_4301" align="alignnone" width="350" caption="tab Data"][/caption] In urmatorul tab, vei vedea cantitatea mare de date care este stocata pe telefonul tau cu Android, incluzand mesajele tip text, logul cu convorbiri si informatiile contactelor. Pentru a le putea face un backup vei putea gasi un butonul special creat pentru acest lucru situat deasupra listei. Din acest tab, poti chiar sa primesti, sa citesti si sa raspunzi la mesajele tip text.    

Tab-ul Apps

[caption id="attachment_4300" align="alignnone" width="350" caption="tab Apps"][/caption] In acest tab, te poti uita peste toate aplicatiile care sunt instalate in dispozitivul tau, sau poti instala deasemenea si altele. Moborobo iti va arata mai multe sugestii din care poti alege.    

Tab-ul Tunes, Images & Videos

  [caption id="attachment_4299" align="alignnone" width="350" caption="tab Tunes, Images si Video"][/caption] In tabul Tunes, Images & Videos vei putea sa te uiti peste muzica, pozele si filmuletele stocate pe dispozitiv. Dand un simplu click pe o piesa vei putea sa o asculti direct de pe PC. De asemenea, vei avea optiunea de a-ti sincroniza muzica, pozele si filmuletele din PC pe dispozitiv. Cum doresti tu.    

Tab-ul Themes

[caption id="attachment_4298" align="alignnone" width="350" caption="tab Themes"][/caption]  

Moborobo iti ofera si posibilitatea de a-ti personaliza aplicatia :). asa ca acceseaza acest tab si alege-ti tema care ti se potriveste.

Sper ca te-am convins cat de cat de ce poate Moborobo . Eu zic ca merita incercat. Moborobo e o modalitate extrem de simpla prin care poti avea acces la datele din dispozitivul tau cu Android direct de pe PC.  

Crezi ca o asemenea aplicatie este un must have ? Tu cu ce aplicatie iti administrezi informatiile din dispozitiv?

  Sursa: makeuseof
nerezolvat
Sfaturi IT 06 Iun 2012 08:12:28 1 raspunsuri 739 vizualizari

Raspunsuri ( 1 )

  • etuva50
   0
   09 Sep 2012 11:56:15

   Chiar ca merita :) Poti vizualiza absolut orice tip de date din telefon ... poti chiar sa instalezi o aplicatie neinstalata din calculator ;)

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.