5 add-on-uri Firefox pentru cresterea productivitatii

Report
blog

Internetul a devenit o gaura neagra ce iti absoarbe atentia si te face sa amani lucrurile cu adevarat importante pe care le ai de facut.

De putine ori deschid browserul si ma apuc din prima de lucru. Primul lucru este sa verific ce s-a mai intamplat pe Facebook sau mai trag un ochi pe un ziar, o revista. Daca nu stiai, browserul tau poate sa iti sara in ajutor pentru a deveni mai productiv si astfel te ajuta sa iti termini treaba la timp. Daca utilizezi Firefox de la Mozzila, esti cel mai norocos! Mai jos ai o lista cu 5 add-on-uri pentru Firefox care vor creste eficienta fluxului de munca.

   

1.    Add-on pentru Multi-Tasker: Tab Mix Plus

Daca utilizezi Firefox, ai invatat sa iubesti taburile, insa atunci cand deschizi o multime de site-uri, fiecare in tab nou, se va face o aglomeratie uriasa in acea bara de taburi. Tab Mix Plus te va ajuta sa sortezi taburile, sau vei avea capacitatea de a redeschide taburi deja inchise. Acest add-on vine cu un manager de sesiune  integrat .

 

2. Add-on pentru Formatare: Print Edit

Print Edit este un add-on extraordinar daca stii exact cum sa il utilizezi. Scopul principal al acestui add-on  este de a te ajuta sa formatezi orice pagina web pentru ca mai tarziu sa o poti printa. Din modul Edit, poti adauga sau sterge elementele existente in pagina web, spre exemplu un banner, o reclama etc, pentru ca la print sa ai o pagina curata si care sa contina numai informatiile de care ai nevoie. Acest addon ofera informatii detaliate despre crearea unui site. „Inspectand” elemente individuale se vor afisa proprietatile in CSS, spre exemplu marimea fontului , culoarea textului etc. Este un mod haios si rapid pentru a descoperi cum sunt create elementele unui site.

 

3. Add-on pentru Alerte: ReminderFox

Mereu uiti zilele de nastere sau intalniri? ReminderFox este un simplu add-on care se comporta exact ca o lista sau ca un calendar atasat permanent la browser-ul tau. Nu este o idee revolutionara, dar este utila pentru ca te ajuta sa nu uiti de evenimentele importante.

 

4. Add-on pentru Cumparaturi: PriceBlink

Daca esti obisnuit sa cumperi online, stii cu siguranta ca preturile difera de la un site la altul. Asa ca PriceBlink cauta produsele tale preferate intr-o groaza de site-uri, le compara preturile si va afisa ofertele cele mai bune. Add-on-ul contine alerte pentru cupoanele sau ofertele de pe site-urile pe care le-ai vizitat, pentru ca tu sa poti beneficia de cel mai bun pret.

   

5. Add-on pentru Socializare: Yoono

Daca munca ta presupune sa fii la zi cu tot ce se intampla pe retelele sociale, atunci Yoono este cea mai buna optiune pentru browser-ul tau. Yoono se sincronizeaza cu Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, servicii de chat si multe altele, afisand informatiile discret intr-o bara orizontala sau verticala. Acest add-on va afisa toate actualizarile din toate retelele in care esti conectat si te lasa sa postezi text, imagini si videoclipuri in acelasi timp.

      Sursa: mashable.com
nerezolvat
Sfaturi IT 31 Mai 2012 07:55:31 0 raspunsuri 718 vizualizari

Raspunsuri ( 0 )

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.