3 modalitati prin care puteti uploada imagini gratis! Vezi care sunt acestea!

Report
blog
Cel mai usor mod posibil de a shareui poze cu prietenii sunt acele siteuri care hosteaza gratuit pozele tale. Stiu ca toti clientii IM suport aceasta functionalitate de trimitere de imagini gratis, insa nu le si hosteaza pe un server pentru a le putea accesa oricand. Cel mai popular hub pentru uploadari de imagini gratis este Imgur.   Insa, pe langa faimosul Imgur exista o gramada de modalitati prin care puteti uploada imgini gratis:  

1. imgChili

imgChili suporta uploadarea a 5 fisiere in acelasi timp de maxim 5 MB fiecare. De asemenea, imgChili va genera un thumbnail (o mica poza) al fiecarei poze uploadate . Rezultatul va fi rapid si vei avea un link direct catre poza ta, un thumbnail in cod HTML si BBcode si un link in BBcode. Linkul direct catre poza arata foarte bine, simplu si scurt. Este exact ce iti trebuie!    

2.Postimage

Postimage nu are un layout extravagant, dar isi face treaba foarte bine, si anume poate uploada fisiere multiple dintr-o singura lovitura, tinand apasata tasta CTRL si dand click pe fisiere aditionale. Sau poti uploada imagini dand URL-ul pozei. Postimage iti ofera, de asemenea, posibilitatea de a-ti redimensiona imaginile.   Pagina care se va afisa dupa uploadarea imaginilor cu succes, va contine thumb-uri ale pozelor uploadate si le poti vedea codul HTML sau BBcode dand click pe fiecare thumb in parte.   Cu Postimage.com iti poti crea un cont in care vei putea tine un istoric al fisierelor tale uploadate.  

3.UltraIMG

UltraIMG are o interfata foarte draguta dar si eficienta si isi face treaba foarte bine.   UltraIMG suporta uploadarea de imagini multiple in acelasi timp cu o marime maxima de 10MB pentru fiecare fisier. Da click pe butonul Upload Preferences care iti va permite configurarea URL-ului, poti seta upload-ul tau ca privat si poti redimensiona dinamic orice imagine uploadata.   Dupa un upload cu succes, vei avea de unde sa alegi intre URL-uri scurte, linkuri directe, cod HTML sau BBcode pentru fiecare fisier pe care tocmai l-ai uploadat.   Ce e mai grozav este faptul ca UltraIMG ofera extensii pentru Chrome si Firefox si de asemenea un uploader pentru desktop.  

Tu folosesti astfel de instrumente online care permit uploadarea de imagini? Care ti se pare mai interesant? Le gasesti utile?

nerezolvat
Sfaturi IT 02 Apr 2013 19:10:02 6 raspunsuri 2264 vizualizari

Raspunsuri ( 6 )

  • Bogdan
   0
   03 Apr 2013 16:04:40

   Interesant articol.

  • tori
   0
   04 Apr 2013 19:12:50

   Mersi pentru metode. Chiar cautam asa ceva.

  • Cristina B.
   0
   13 Apr 2013 07:55:17

   O prezentare destul de exhaustiva. Ai muncit ceva la ea.

  • Razvan
   0
   15 Apr 2013 11:21:24

   Imi plac pt. ca se incarca foarte repede si chiar nu le stiam pe acestea.

  • Ionut
   0
   17 Apr 2013 21:47:12

   Cel mai mult utilizez Imgur, dar de ceva vreme am inceput sa utilizez si PostImage pentru imi facea figuri cateodata pe Imgur, nu vroia sa se incarce o imagine pentru ca e si site-ul mai mare asa cu multe imagini. PostImage e mai micut, ca si celelalte de altfel si e buna si o alternativa.

  • dan
   0
   13 Iul 2013 10:12:16

   Adauga si http://www.upload-image.info !

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 18 puncte.