Am descarcat un program pentru a face coperti pt e-book si nu reusesc sa-l folosesc

Report
intrebare
Am descarcat un program pentru a face coperti pt e-book (BOX SHOT 3D) pe care, cu toata insistenza si bunavointa mea nu reusesc sa-l folosesc .Am nevoie de ajutor, va rog.
rezolvat
Problemele voastre IT 15 Oct 2011 13:13:56 7 raspunsuri 2287 vizualizari

Raspunsuri ( 7 )

  • superman
   0
   15 Oct 2011 13:40:52

   Salutare, poti sa dai mai multe detalii. Ce anume incerci sa faci si ce nu iti iese.

  • dan
   0
   15 Oct 2011 21:11:22

   Incerc sa fac o coperta pentru un e-book dar nu reusesc sa folosesc acest site, nu stiu de unde sa incep. mi se cere sa ma loghez, aici apare o casuta pentru un numar serial, pt acest numar ma trimitla o adresa unde nu reusesc sa gasesc nimic in legatura cu nr serial. Deci totul ramina ca la inceput. As vrea, eventual, sa aflu alte situri care se ocupa cu aceeasi activitate, crearea de coperti pt e-book. Atentie, adreasa de e-mail nu e valida, am primit un mailer daemon cu un sac de formule pe tema!

  • Cristi
   0
   12 Ian 2015 00:43:14

   Sa fereasca sfintii, cum te exprimi!

   Solutia problemei
  • superman
   0
   16 Oct 2011 13:57:52

   Ai putea incerca varianta ce mai simpla. Descarci niste modele goale de coperti(blankuri) care apoi le dai viata in Photoshop. Te poti uita aici cum se face mai exact:http://www.standoutblogger.com/tutorials/tutorial-how-to-create-an-ebook-cover-with-photoshop/ Mult succes!

  • dan
   0
   16 Oct 2011 21:08:12

   Cristi parca nu exprimarea era esenta intrebarii, am scris totul in graba, trebuia sa plec repede si am vrut sa folosesc jumatatea de minut pe care o aveam la dispozitie. Rareori sunt intrunite conditiile pentru a realiza cu adevarat ceva bun, fie chiar si o compunere de trei fraze. Viata ne e prea darnica!

  • Cristi
   0
   16 Oct 2011 21:53:00

   imi pare rau, dar nu poti sa te adresezi unor oameni de la care astepti ajutor in halul asta. in primul rand, nu ai dat detalii clare despre problema; in al doilea rand induci in eroare vorbind despre nu stiu ce site; in al treilea rand, numai tu stii ce inseamna "Atentie, adreasa de e-mail nu e valida, am primit un mailer daemon cu un sac de formule pe tema!". Te rog, cand ai destul timp, formuleaza aici o intrebare sau expune problema, poate te pot ajuta. :)

  • dan
   0
   17 Oct 2011 07:47:06

   Raspuns pentru Cristi Deci am primit un raspuns de la Supermansi am crezut ca fac bine sa-i raspund pe e-mail, numai ca acesta nu era valabil, deci de aici mailer daemon. In rest ma ointereseaza sa fac o coperta pentru e-book, am intrat pe un site (www.boxshot3d) unde nu am reusit sa fac sa functioneze nimic. Asta e tot, multumesc pentru bunavointa si ajutor. O saptamina buna, ca astazi este luni!

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 2 puncte.