Eroare link pe pagina Facebook

Report
intrebare
Salut,am si eu o problema cu o pagina de facebook,mi-am facut-o pentru un blog ( blogul e hostat pe fnhost.org) site-ul e pe CMS php -fusion,vreau sa adaug un link de la o stire pe pagina de facebook si imi da eroarea asta cand vreau sa intru de pe facebook pe link-ul respectiv http://img828.imageshack.us/img828/4659/eroarefacebook.jpg din ce motiv?! e hostul free si e considerat de facebook spam?! ce e de facut?!multumesc
nerezolvat
Problemele voastre IT 07 Feb 2012 04:20:04 2 raspunsuri 332 vizualizari

Raspunsuri ( 2 )

   0
   07 Feb 2012 09:41:24

   Salutare! Facebook a introdus acum cateva luni o scanare automata a linkurilor postate in comentarii, pe wall-uri, etc, pentru protectia utilizatorilor Facebook. Astfel cand un user da click pe orice link de pe site-ul Facebook, acesta va fi scanat cu ajutorul platformei ThreatSeeker Cloud Malware Identification. In cazul in care se gaseste continut malware in pagina unde duce linkul va fi afisat mesajul de eroare postat de tine: “Security Alert: This Link May Not Be Safe”. Poti incerca mai intai sa scanezi online pagina blogului in cauza cu ajutorul site-urilor: http://onlinelinkscan.com/ sau http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ Te rog sa ne spui daca blogul tau este curat. In caz contrar trebuie sa ne spui ce iti afiseaza in urma scanarii. Nu are legatura cu tipul de hosting, daca este gratuit sau nu. Multumesc!

  • alex
   0
   29 Sep 2012 14:56:12

   Nici mie nu imi mai merge dar nush de ce de cand am formatat ps si am bagat al HDD nu imi mai merge pe nici un sit de socializare Ma poate ajuta cineva?

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 1 puncte.