Vezi aici care e diferenta dintre un PC si un Mac. Vei fi uimit :)

Report
blog
Multa lume spune ca produsele Apple sunt nejustificat de scumpe, indiferent ca vorbim despre Mac, iPhone sau Pod si ca oamenii cumpara aceste produse doar pentru ca sunt cool si astfel, vor fi si ei cool.  Oare cei care barfesc produsele Apple sunt doar invidiosi sau o fi si un gram de adevar? Vezi testul de mai jos si zi-ne si noua ce crezi. :)  
nerezolvat
Coltul vesel 09 Ian 2012 18:19:22 3 raspunsuri 306 vizualizari

Raspunsuri ( 3 )

  • Mihai Zamfiroiu
   0
   09 Ian 2012 19:37:56

   snobism...doar atat! oricum iti schimbi calculatorul in circa 2 ani, asa ca nu vad logica pentru care as cumpara Mac!

  • Vasile
   0
   10 Ian 2012 01:03:40

   E foarte posibil ca diferenta sa fie in modul de fabricare a pieselor. Nefiind atat de mare cererea, piesele pot fi fabricate si testate mai atent. Ceea ce diferentiaza PC-urile de MAC este de fapt Sistemul de operare. Folositi un MAC o zi intreaga, si apoi mutati-va din nou la Windows.

  • Andrei
   0
   10 Ian 2012 06:16:14

   eu am folosit si ios si mi se pare mult mai stupid decat windowsul. ios e mai bun doar la randare video si atat. in rerst windows 7 nu are nici un fel de probleme. plus ca ios nu e user friendly si e foarte aiurea de manipulat. asa ca... ca sa nu mai zic ca pe pc poti sa iti pui linux si ai rezolvat problema cu windowsul, daca il consideri asa slab...deci nu sta in picioare teoria cu os-ul mai bun. cat despre piese, tinand cont ca e aproape de 3 ori mai scump, nu cred ca se pune problema sa fie mai avatnajos mac-ul.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.