Steve Jobs & Bill Gates - Unele lucruri nu se schimba :)

Report
blog
Dupa cum ne arata cei mai importanti oameni ai industriei IT, Bill Gates si Steve Jobs, unele lucruri nu se schimba.   Bill_Gates  

Bill Gates este creatorul si presedintele Microsoft, compania poate cea mai importanta de pe piata IT, atat din punct de vedere al impactului pe care l-a avut lansarea sistemului de operare Windows, cat si prin cota de piata. gates este unul din cei mai importanti artizani ai "Revolutiei calculatoarelor personale" si unul din cei mai activi filantropi in viata. El si sotia sa au creat "Bill & Melinda Gates Foundation", cea mai mare fundatie caritbabila. Donatiile lor se ridicau in 2007 la colosala suma de 28 de miliarde de dolari.

  Steve_Jobs  

De cealalta parte, Steve Jobs, creatorul companiei americane Apple, este recunoscut, pe langa altele, prin faptul ca nu era de acord cu donatiile si cu actele caritabile, el sistand activitatile filantropice ale Apple in 1997, cand a preluat din nou conducerea companiei. Intr-o declaratie, el preciza ca dezvoltarea companiei Apple va face mai multe bine decat actele caritabile. Pana la urma Apple a inceput sa colaboreze cu proiectul caritabil al lui Bono, "Red Product", prin vanzarea de produse Apple de culoare rosie, o parte din profituri ducandu-se catre "Global Fund".

Steve jobs a avut o viata tumultuoasa, cu multe urcusuri si coborasuri, mai ales in viata profesionala, insa, la fel ca Bill Gates, a avut o consecventa in atitudine si fapte. Asta pe langa faptul ca ani la rand, a fost vazut in public imbracat mereu la fel: helanca neagra, pantofi sport si blugi. :)

 

Tu cum i-ai caracteriza pe Bill Gates si Steve Jobs?

   
nerezolvat
Coltul vesel 16 Apr 2013 21:17:25 6 raspunsuri 2362 vizualizari

Raspunsuri ( 6 )

  • Octavian
   0
   17 Apr 2013 03:25:15

   Cum i-as caracteriza? Creatori Tehnologiei:). Din punctul meu de vedere Bill Gates a fost , este si va fii cel mai mare inventator in IT.

  • Stefan - GeekBlog
   0
   25 Apr 2013 19:51:24

   Cei mai mari inovatori ai lumii moderne. Amândoi au schimbat lumea a?a cum o ?tim noi. De fapt f?r? ei, lumea cum o ?tim noi nu ar fi fost a?a cum o ?tim. Ok ... m-am pierdut ?i eu în ceea ce spun. M? opresc.

  • Stefania
   0
   09 Mai 2013 12:58:18

   Foarte interesant articolul, plin de istorie, daca aruncam o privire peste fotografiile atasate si de utilitate avand in vedere informatiile date. Pentru mine acesti doi "mari oameni" ar putea fi caracterizati prin: inovatie, tehnologie, pasiune pentru nou si implicare.

  • mihaela
   0
   11 Mai 2013 13:25:53

   la cat timp se mai nasc oare astfel de oameni, data viitoare sa aleaga sa se nasca la noi, in Romania

  • Dana
   0
   29 Mai 2013 10:24:52

   Este impresionant ce impact au avut asupra umanitatii inovatiile acestor doua genii. Foarte interesnt acest articol.

  • Deea
   0
   24 Iun 2014 12:12:45

   Respect pentru acesti doi oamenii...Am vazut si viata lui Steve Jobs si m-a impresionat.

Lasa un raspuns

Te rugam sa introduci codul pentru verificarea spam.

Depre autor

Are 6 puncte.